top of page

Wedding

Jullie zijn verloofd en kijken uiteraard uit naar jullie trouwfeest … maar hoe begin je nu aan de hele organisatie van dat trouwfeest? En waar moet je allemaal aan denken bij de voorbereiding van het feest?

 

ExperienceT helpt jullie graag met de organisatie van jullie grote dag !

 

Een kleine ceremonie in intieme kring? Een traditioneel trouwfeest? Een knaller van een trouwfuif? Een trouwfeest in het buitenland? Het kan allemaal !

 

Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken we jullie wensen en budget. Indien we daarna tot een overeenkomst komen, start ik met de planning van jullie bruiloft. Er worden enkele kleine tussentijdse meetings gepland, zodat jullie altijd perfect op de hoogte zijn van de stand van zaken. Een 2-tal weken voor jullie grote dag ontvangen jullie een draaiboek met daarin de volledige planning van jullie trouwdag.

 

Tijdens jullie grote dag zorgt de weddingplanner ervoor dat alles vlot verloopt en kunnen jullie zorgeloos genieten van jullie dag !

 

Uiteraard kunnen jullie ook bij ExperienceT terecht voor de organisatie van een verlovingsfeest, wedding shower of vrijgezellenavond.

 

Willen jullie ook een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek over de planning en coördinatie van jullie trouwfeest?

 

Stuur dan een mailtje naar ExperienceT@telenet.be, vul het contactformulier in of bel mij op +32/495/245.259.

bottom of page