top of page

Over mij

Waarom ik doe wat ik doe? Wel … omdat het voor mij de beste "feel-good" job is die er bestaat!

 

Ik startte met ExperienceT in augustus 2010.
 

Organiseren zit me in het bloed, dus de stap naar een zelfstandig bijberoep als wedding/party/eventplanner was snel gezet.
In augustus 2010 volgde ik de opleiding "De Perfecte Ceremoniemeester" bij Weddingplanners International in Nederland.
Met dit extra diploma op zak, gecombineerd met mijn diploma marketing en een gezonde dosis organisatietalent, kon ik aan de slag als wedding/party/eventplanner.

 

Als testcase schreef ik mij in voor "De Gouden Trouw", een wedstrijd georganiseerd door de Gouden Gids. De 3 beste plans werden uitgekozen, waaronder het mijne. Ik kreeg een vermelding voor het best georganiseerde en uitgewerkte plan.
 

Daarna begon het "echte" werk.
Mijn collega Ellen en haar toekomstige man Thijs vertrouwden mij de organisatie van hun huwelijksfeest toe. Ook met Caroline en Dave, die ik via vrienden leerde kennen, werd er een vrijblijvend kennismakingsgesprek gepland en zij waren zo enthousiast over mijn ideeën, dat ze meteen die dag ook beslisten om mij de touwtjes in handen te geven voor de organisatie van hun huwelijksfeest.
Mijn "doop" als weddingplanner verliep vlot en het was leuk om te zien hoe mijn eerste twee koppels zorgeloos van hun dag konden genieten.

 

Ondertussen zijn we een serieus aantal jaren verder en ging ik in 2016 part-time werken om mij nog meer te kunnen focussen op ExperienceT en vind ik het nog steeds heerlijk om wedding/party/eventplanner te zijn en mijn klanten te zien genieten, zonder dat ze zich zelf over iets zorgen moeten maken tijdens hun feest of event.
Ik vind het ook heerlijk om nauw samen te werken met mijn klanten tijdens de voorbereidingsfase. Met sommige klanten klikt het zelfs zo goed, dat ze vrienden zijn geworden, geweldig toch !


Mensen helpen met de organisatie van één van de mooiste dagen van hun leven, of het nu een huwelijksfeest, communiefeest, familiefeest of verjaardagsfeest is, of bedrijven helpen met het uitwerken van hun event of teambuilding ... dat is toch het leukste wat er is !
 

#lovemyjob #weddingplanning #eventplanning #dowhatyoulove #lovewhatyoudo
 

With love,
Tanja

Proudly featured in:

Algemene voorwaarden

Wenst u een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Dat kan !

Stuur dan een mailtje naar ExperienceT@telenet.be

Wenst u na het vrijblijvend kennismakingsgeprek een uitgewerkt voorstel? Dat kan ook !

Indien u daarna beslist om met ons in zee te gaan, dan is de opmaak van het uitgewerkt voorstel uiteraard gratis.

Indien u zou beslissen om niet op ons voorstel in te gaan, dan zal er een forfaitaire kost van € 250 excl btw aangerekend worden voor de opmaak van het uitgewerkt voorstel.

bottom of page